Chcete svůdný dekolt?

Ruku na srdce, péči o dekolt často zanedbáváme. Obličej si mažeme, líčíme, věnujeme mu nemálo energie a času. A dekoltu? K tomu se chováme, jako by patřil někomu jinému. Pak se rozhodneme si obléci něco pěkného s větším výstřihem a zjistíme, že nevypadá zrovna nejlépe. Pokožka je tak suchá, že přímo šustí, při sebemenším pohybu se plní vráskami a bez okolků prozrazuje náš věk a někdy snad i ráda přisadí...

Co teď? Jak dekolt omladit?

Není potřeba se hned hrnout na kliniku estetické chirurgie. Stačí věnovat dekoltu trochu času. Nezapomínejte hlavně na pravidelnou hydrataci a výživu. Základem je pravidelné ošetřování tělovým krémem nebo mlékem s rostlinnými oleji a kyselinou hyaluronovou.

Proto při mazání celého těla po koupeli nebo sprchování nezapomínejte na váš výstřih. Krém je potřeba dobře rozetřít, aby se pěkně vsákl, ale bez zbytečného vytahování pokožky. Ideální jsou krátké, krouživé pohyby od brady směrem dolů.

Důležité je taky hodně pít, čistou vodu, bylinkové a ovocné čaje.

Zachumlejte se do hřejivého roláku!

Ještě je zima, tak toho můžeme využít a než se váš dekolt díky pravidelné péči ocitne ve formě, můžete nosit roláky. Zakryje případné nedostatky a bude vás příjemně hřát na cestě do práce nebo během procházky. Pokud se vám roláky zdají málo stylové, zkuste je vyladit náhrdelníkem nebo broží.

Nosit či nenosit hluboké výstřihy?

Nebojte se odvázat a zvolit třeba na ples nebo večeři výraznější, ale přitom decentní výstřih. Poodhalte si lehce ramena, tím se výstřih opticky zmenší a odvedete od něho pozornost. Skvěle vypadají také šaty a halenky s jemnou krajkou v oblasti výstřihu, vzniká tak efekt „vidím nevidím“, který je velmi svůdný a přitom není vulgární. Navíc skvěle zamaskuje to, co nechcete ukazovat.

 

Náš tip: K péči o dekolt se perfektně hodí tělový krém s anti-aging silicí z japonské kamélie, který pokožku kromě hydratace a zpevnění i krásně rozzáří a provoní.

Chcete se na něco zeptat, nebo potřebujete poradit s výběrem? Napište mi na ilona.s@tendence-esence.cz

  

Máte zájem o další tipy pro zdravé pěstění vaší krásy?

Napište nám svoji e-mailovou adresu a jednou týdně Vám pošleme odkaz na nový článek.

  •  

Formulář byl odeslán, děkujeme.