Helan Kondicionér objemový pro plný účes 100 ml

Neohodnoceno
 

Hluboce restrukturalizuje a hydratuje vlasové vlákno a zároveň sceluje rozježené šupinky na vlasu.

Dostupnost Skladem
541 Kč
   
Kód produktu 163BJ
Značka Helan
Kategorie Kondicionéry a balzámy
 

Helan Kondicionér objemový pro plný účes 100 ml

Hluboce restrukturalizuje a hydratuje vlasové vlákno a zároveň sceluje rozježené šupinky na vlasu.

OBSAHUJE vzácné účinné látky, jako je kyselina hyaluronová ve vysokomolekulární a kationtové formě a semena Chia, které jpůsobí proti stárnutí a způsoví omlazení a oživení vlasů. Oleje Babassu, Pentaclethra macroloba a jojobové oleje s posilujícími a restrukturalizačními vlastnostmi dodávají lesk a hebkost, zatímco másla Bacuri a Murumuru vyživují a restrukturalizují vlákna poškozených vlasů a obalí vlasy ochranným filmem. Vlasy se vám odmění leskem, plným objemem a zdravým vzhledem.

Účinky:

  • zvlhčuje
  • opravuje poškození
  • posiluje
  • poskytne tepelnou ochranu- při častém žehlení, kumování nebo fénování
  • vlasy nepoletují a snadněji vytvoříte účes

Návod k použití: Aplikujte na umyté vlasy, masírujte vlasy prsty a chvíli setrvejte na špičkách. Vlasy obalte igelitovou fólií, aby se zahřály. Tím se vytvoří teplo, které zvyšuje účinky aktivních složek. Nechte působit nejméně pět minut, poté se opláchne teplou vodou, aby se odstranily všechny stopy produktu.

INCI: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PENTACLETHRA MACROLOBA SEED OIL*, PARFUM/FRAGRANCE, ADIANTUM CAPILLUS VENERIS LEAF EXTRACT, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER*, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, SODIUM HYALURONATE, ORBIGNYA OLEIFERA (BABASSU) SEED OIL, ETHYLHEXYL COCOATE, BENZYL ALCOHOL, PLATONIA INSIGNIS SEED BUTTER, GLYCERIN, GLYCERYL UNDECYLENATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYALURONATE, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL.
*z biologického pěstování

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.