Ingredience obsažené v anti-age vyplňujícím koncentrátu ampule 7x2 ml

Glycine soja (Soybean) oil (*) – olej ze sóji luštinaté je bohatý na esenciální aminokyseliny, minerály, vitamin E, izoflavony a fytoestrogeny. Zjemňuje a zklidňuje pokožku, vyhlazuje a pomáhá udržet přirozenou hydrolipidovou vrstvu. Je ideální pro zralejší a sušší pleť díky výborným antioxidačním, regeneračním výživným účinkům.

Hydrogenated farnesene – rostlinná alternativa parafínu a silikonových složek. Zanechává na pokožce příjemný hedvábný pocit. Nemastí, nelepí.

Avena sativa (Oat) kernel extract – extrakt z ovsa setého – složka se širokým spektrem blahodárných účinků na pokožku. Působí antioxidačně a protizánětlivě. Tuto složku naleznete často v přírodních produktech na léčbu různých kožních neduhů.

Retinyl palmitate – palmitát vitaminu A – efektivně redukuje vrásky, vyživuje suchou pokožku, silné antioxidační účinky

Ascorbyl isostearate – derivát kyseliny askorbové (vitaminu C), rozpustný v oleji. Při vstřebávání do pokožky se působením enzymu přemění na vitamin C. Kompenzuje tak nedostatek vitaminu C a zabraňuje nežádoucím změnám pokožky způsobených jeho nedostatkem jako je tvorba tmavých skvrn. Navíc urychluje syntézu kolagenu a má antioxidační účinky.

Tocopherol – vitamin E – silný antioxidant, zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky, zabraňuje tvorbě pigmentových skvrn, pomáhá zpevnit a zvýšit pružnost pokožky. Používá se v kosmetice jako přírodní konzervant.

Vaccinium myrtillus (Myrtle) seed oil – olej ze semen brusnice borůvky – nabitý vitaminy, minerály, a antioxidanty, zpomaluje stárnutí buněk, podporuje mladistvý vzhled pokožky, rozjasňuje, brzdí stárnutí kolagenových tkání, odstraňuje kosmetické nedostatky, zanechává na pokožce příjemný pocit.

Bakuchiol – rostlinná alternativa retinolu, podporuje syntézu kolagenu a elastinu, vypíná pleť

Zde najdete článek o této výjimečné ingredienci v časopise Vogue

https://www.vogue.cz/clanek/beauty/pece/ellen-burney/bakuchiol-ingredience-o-ktere-musite-vedet

Crocus sativus stigma extract – extrakt ze šafránu setého – známý svými posilujícími a anti-age účinky na pleť.

Camelina sativa seed oil – olej z lničky seté – bohatý na omega 3 mastné kyseliny a vitamin E, výborný kondicionér na pokožku, vyživuje, zjemňuje a zklidňuje, pomáhá neutralizovat škodlivé účinky volných radikálů.

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil – olej ze slunečnicových semen – chrání pokožku před vnějšími vlivy, působí preventivně proti ztrátě pružnosti a pevnosti, antioxidační účinky, zjemňuje, vyhlazuje, zklidňuje pokožku.

Parfum [Fragrance] – esenciální oleje

Olus oil [Vegetable (Olus) oil] – směs rostlinných olejů – rostlinná náhražka minerálního oleje – pomáhá udržovat hydrolipidovou vrstvu v ideální rovnováze, chrání pleť, vyživuje, má antioxidační účinky, zabraňuje ztrátě vlhkosti.

Linalool – složka přítomna v mnoha esenciálních olejích – alergen

Limonene – složka parfemace (esenciálního oleje) - alergen

Citronellol - složka parfemace (esenciálního oleje) - alergen

Geraniol - složka parfemace (esenciálního oleje) - alergen

Alpha-isomethyl ionone - složka parfemace (esenciálního oleje) - alergen

Coumarin – kumarin - složka parfemace (esenciálního oleje) - alergen