SALOOS BIO slunečnicový olej 250 ml

Neohodnoceno
 
BIO slunečnicový olej lisovaný za studena jednodruhový, nerafinovaný. Olej lze kromě kosmetických účelů také užívat vnitřně- je jedlý.
Dostupnost Skladem
83 Kč
   
Kód produktu 8103090
Výrobce SALOOS
Kategorie SALOOS
 
SALOOS BIO slunečnicový olej 250 ml

 

Svým neutrálním složením i vůní se mimořádně hodí jako základní olej pro přírodní kosmetické receptury. Má zvláčňující vlastnosti a výhodou je, že je nekomedonní, ale při dlouhodobém používání může pokožku vysušovat, proto se míchá s dalšími druhy rostlinných olejů, například s mandlovým nebo meruňkovým.

SALOOS BIO slunečnicový olej je velmi prospěšný pokožce, kterou zvláčňuje, regeneruje a pomáhá udržovat její vitální vzhled, proto se s úspěchem používá při:
  • péči o popraskané prsty a ruce, nehty, vlasy a při některých dermatologických onemocněních kůže
  • zánětech a zapaření jako přísada do mastí
  • ekzémech zlepšuje stav pokožky
  • při masážích podporuje prokrvení pokožky, označuje se jako hřejivý
Slunečnicový olej šetrným způsobem lisovaný za studena je mnohem kvalitnější než rafinovaný olej, který se zpracovává ve velkých množstvích ve velkovýrobě, při vysokých teplotách a za použití rozpouštědel. V kvalitním oleji lisovaném za studena zůstanou všechny výživné látky, které slunečnicový olej obsahuje:
  • vitaminy, zejména vitamín E (antioxidant)
  • lecitin, tokoferoly, karotenoidy a vosky
  • nenasycené mastné kyseliny (stearová, palmitová, olejová, linolová)

Použití: Přiměřené množství jemně vmasírujte na pokožku těla, do vlasů, či na nehty a nechte vstřebat.

 
Náš tip: SALOOS BIO slunečnicový olej je multifunkčním pomocníkem pro řešení nejrůznějších zdravotních problémů:
 
  • na masáže při křečích v nohách
  • stimuluje látkovou výměnu
  • čí artrózu a bolesti způsobené revmatismem
  • příznivě ovlivňuje nervový systém
  • chrání naše srdce a cévy, má proti aterosklerotický účinek
  • snižuje LDL cholesterol.
  • k prevenci proti kardiovaskulárním nemocem
SALOOS BIO slunečnicový olej 250 ml
  • Má čistě přírodní původ, je lisován za studena, což zaručuje špičkovou kvalitu.
  • Obsahuje nejvyšší možné množství bioaktivních látek a má schopnost tyto látky v maximální míře dodat pokožce.
  • Nevyvolává nežádoucí alergické reakce a je vhodný i pro děti.
  • Nese označení CPK: Certifikovaná přírodní kosmetika- garantuje použití pouze přírodních složek a bioaktivních látek. Použití syntetických barviv, parfemací, konzervantů, emulgátorů, nebo jiných chemických látek je u výrobků označených CPK předem vyloučeno. Obsahuje jen přírodní suroviny, případně bio suroviny z ekologického zemědělství nebo z volného sběru.

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.