Baobab

kosmetika s baobabovým olejem

Baobab je mohutný africký tropický strom, který je pro domorodce důležitý ve všech oblastech života a proto ho nazývají "stromem života". Každá jeho část od kořenů až ke plodům má léčivé účinky a je odpradávna využívána k léčebným i kosmetickým účelům. Suroviny ze stromů baobabu jsou zpracovávány místními zemědělci v Senegalu a získané cenné látky pak využívá italský výrobce přírodí kosmetiky ATHENA'S jako klíčovou aktivní látku v nové kosmetické řadě pro péči o pleť i tělo ORO DI BAOBAB. 

  • baobabový olej bio je účinný proti vráskám, regeneruje a vypíná pleť
  • dužnina z baobabu bio obsahuje cenné minerální látky a má zklidňující účinky
  • extrakt z listů má antioxidační vlastnosti
 
164
5281164528
Značky

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem