Athena's Kyselina hyaluronová rostlinná v séru 15 ml

 
Rostlinná kyselina hyaluronová v pleťovém séru obnovuje a regeneruje buňky, ovlivňuje syntézu kolagenu, vyhlazuje vrásky, omlazuje pleť.
Dostupnost Skladem
685 Kč
   
Kód produktu 7013
Výrobce Athena's
Stránky výrobce athenas.cz/
Kategorie Kyselina hyaluronová
 

Proč vyzkoušet kyselinu hyaluronovou v pleťovém séru Athena's?

Kyselina hyaluronová získaná z prastaré houby (Tremella fuciformis sporocarp), která roste pouze v horských oblastech Fujian v Číně a Tchaj-wanu. Kyselina hyaluronová je polysacharid- je hlavní složkou kůže, orgánů a tkání. Jejím prostřednictvím je možné přímo ovlivňovat řadu buněčných funkcí, vazbou na specifické receptory buněk. Obnovuje a regeneruje buňky, ovlivňuje syntézu kolagenu a dělá pleť pružnější a kompaktnější. Přirozeným antioxidačním působením zabraňuje vzniku volných radikálů. Má protizánětlivé účinky a zabraňuje projevům stárnutí pleti, jako jsou vrásky a atonická pleť. Její molekuly jsou schopné vázat na sebe velké množství vody, proto má zásadní význam při regulaci vody v tkáních. Vzácné rostlinné sérum proti stárnutí na povrchu vyhlazuje a tvaruje obličej, zpevňuje a revitalizuje pleť do hloubky.

Způsob použití:

Kyselinu hyaluronovou aplikujte ráno a večer, nebo pouze večer (záleží na stavu pokožky) na perfektně očistěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Lehce masírujte a poklepávejte konečky prstů, dokud se sérum úplně nevsákne do pokožky. Nejdůležitější je masáž okolo očí a rtů. Péči ukončete nanesením pleťového krému rovněž na obličej, krk a dekolt. Na oční okolí doporučujeme speciální oční krém (ráno i večer), nebo kapku arganového oleje (pouze večer v případě hlubších vrásek).

Dermatologicky testováno na univerzitě ve Ferraře.
Výrobek nebyl testován na zvířatech
Neobsahuje ropné deriváty, konzervační látky, barviva ani silikony

Obsah: 15 ml

Kód produktu: 7013

Složení INCI:

Aqua [Water], Glycerin, Tremella fuciformis sporocarp extract, Phenoxyethanol, Sodium gluconate, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář