Vlasy v zimě trpí, pomozte jim se bránit

Vlasová kosmetika bez škodlivé, dráždivé chemie

V přetopených místnostech ztrácí vlasy vlhkost a pružnost, na nepříznivé počasí reagují stejně jako pleť a pokožka, jenom nám to neumí dát pocítit. Hůř se češou, ztrácí lesk, rychle se mastí.

Proto je naším cílem jemná a výživná péče. Pokud dopřejeme svým vlasům šetrné šampóny a kondicionéry, odmění se nám krásným leskem a poddajností. Vyberte si z nabídky vlasové kosmetiky Athena's - italské přírodní kosmetiky bez škodlivé a dráždivé chemie.

Šampóny bez SLS a SLES

SLES - lauryl ether sulfát sodný a SLS - lauryl sulfát sodný, jsou nejčastěji používanými tenzidy při výrobě mycích, pracích a čisticích prostředků. Jejich "předností" je pěnivost, proto je s oblibou používají výrobci k výrobě šampónů, sprchových gelů nebo tekutých mýdel. Přispívají k dokonalému odmaštění pokožky a zbavují ji ochranné lipidové vrstvy. Takto obnažená pokožka je snadněji napadnutelná škodlivými látkami. Vedlejší účinek SLS a SLES je zarudlá pokožka se suchými a svědivými fleky.

Firma Athena's si velmi zakládá na přírodním složení svých kosmetických přípravků, a proto vyrábí šampóny a kondicionéry bez SLS a SLES. Další předností šampónů a kondicionérů Athena's z řady Erboristica je jejich rostlinný původ. Neobsahují ropné ani živočišné deriváty.

Šampóny pro suché vlasy

Jestliže pociťujete svědění a nepříjemné pocity na pokožce hlavy, vyzkoušejte šampón regenerační se lněným olejem nebo vlasový šampón s aloe vera. Jejich složení zklidní podrážděnou pokožku a dodá jí chybějící vlhkost. Jako doplněk použijte kondicionéry z odpovídající řady produktů se lněným olejem nebo s Aloe Bio šťávou.

Šampóny pro mastné vlasy

Kdo trpí na silně se mastící vlasy, uvítá pomoc v podobě březového šampónu na mastné vlasy. Tento šampón na čistě rostlinné bázi reguluje tvorbu kožního mazu a zklidňuje pokožku.

Vlasové oleje

Nejen pro letní období, kdy posilujeme vlasy vyčerpané sluncem, jsou vhodné vlasové oleje. Ošetření vlasů olejem prospívá i vlasům barveným, poškozeným melírováním nebo trvalou. Oleje rekonstruují vlasové vlákno, zabraňují krepatění a usnadňují rozčesávání.

Nebojte se do svých vlasů investovat čas i peníze. Odměnou vám budou zdravé a krásné vlasy.

athenas-vlasy